Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Bende" by Daniels Kouls # eBook PDF Kindle ePub Free

Bende

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Bende
  • Author : Daniels Kouls
  • Release Date : January 07, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1638 KB

Description

Detektīve, kurai nav neviena, kam uzticēties

Slepkava, kuram nav, ko zaudēt…


18 mēneÅ”us pēc “Lupatu lelles” notikumiem Ņujorkā pie Bruklinas tilta tiek atrasts trosēs iekārts lÄ«Ä·is, kuram uz krÅ«tÄ«m ir iegriezts vārds “Ēsma”. Savukārt Londonā kāds cits upuris ir ticis iezÄ«mēts ar vārdu “Marionete”.


Nav Å”aubu, ka Å”ie noziegumi ir savstarpēji saistÄ«ti, un inspektore Bakstere – kopā ar amerikāņu kolēģiem – tiek iesaistÄ«ta sarežģītā izmeklÄ“Å”anā.


Ikreiz, kad uzrodas kāds aizdomās turamais, slepkava ir ātrāks. Upuru skaits abās okeāna pusēs pieaug, un izmeklētājiem ir jāpārvar savstarpējā neuzticÄ“Å”anās, pirms nav par vēlu, lai noskaidrotu, kurÅ” rausta aukliņas...


Daniels Kouls ir angļu rakstnieks, kura debijas romāns “Lupatu lelle” tika tulkots un izdots vairāk nekā 30 valstÄ«s. Kā autors atzinis, viņŔ vēlējies uzrakstÄ«t kaut ko gana Å”okējoÅ”u, bet vienlaikus arÄ« aizraujoÅ”u, domas raisoÅ”u un humora piesātinātu, lai paÅ”am bÅ«tu interesanti lasÄ«t.


No angļu valodas tulkojis Armīns Voitkāns.


Atsauces par romānu “Bende” Goodreads.com:


Daniels Kouls iepriecina lasÄ«tājus ar romāna “Lupatu lelle” turpinājumu, kas, neapÅ”aubāmi, ir kā adrenalÄ«na piesātināts ceļojums starp Ņujorku un Londonu ar neiedomājamu skaitu upuru. Romānā iekļautais melnais humors un piecieÅ”amie pārspÄ«lējumi neatstās vienaldzÄ«gu nevienu! AizrautÄ«bas piepildÄ«ts lasāmlaiks tiek garantēts!


Saprotot, ka “Bende” nav tieÅ”s turpinājums romānam “Lupatu lelle”, sākumā sapÄ«ku. Ak, kā es kļūdÄ«jos! SasodÄ«ts, Å”is ir labākais un izklaidējoŔākais trilleris, kāds vien ir lasÄ«ts pēdējo gadu laikā! Ja jums Ŕķiet, ka humors nesader ar sērijveida slepkavÄ«bu aprakstiem, jums jāmaina savas domas. PierādÄ«jums tam ir Daniela Koula romāns “Bende”!


“Bende” – tas tik ir trilleris! Kauns atzÄ«ties, bet biju palaidis garām autora iepriekŔējo darbu – slaveno “Lupatu lelli”, kas tika izdots pirmais. Tomēr atklāŔu, ka Å”ie romāni ir lasāmi atseviŔķi, jo Daniels Kouls ir tik meistarÄ«gi un neuzkrÄ«toÅ”i aizpildÄ«jis tukÅ”os lauciņus, ka lasÄ«tājam ne mirkli nenākas samazināt lasÄ«Å”anas ātrumu.


Kā man patika “Bende”! ViennozÄ«mÄ«gi pieŔķiru piecas zvaigznes no piecām. Sižeta lÄ«kloči kļūst bÄ«stamāki un neparedzamāki, brīžiem ir grÅ«ti tiem izsekot, bet lasÄ«Å”ana ir mežonÄ«gi aizraujoÅ”a. TieÅ”i tāda, kādu sagaidāt, izvēloties trilleri. Lai gan romānā “Bende” aprakstÄ«tie notikumi rada samērā drÅ«mu fonu, tomēr to izlÄ«dzina humors, ar kuru autors laiku pa laikam ir papildinājis spriedzes piesātināto tekstu.


PDF Books Download "Bende" Online ePub Kindle